Gratis ritning garage

Detta är bygglovsritningar för ett dubbelgarage i traditionell svensk stil med en lite modern touch. Det innehåller inte några specialfönster eller liknande utan allt material bör kunna inhandlas på vilken bygghandel som helst.

Garaget bör även passa till de flesta typer av hus (med byte av färgsättning/fasadmaterial givetvis). Garaget är inte ritat för boende i stadsmiljö i första hand utan det här är ett rejält dubbelgarage med väl tilltagen gäststuga eller förråd/ateljé. Sammanlagt landar byggnaden på 100m2.

Kom ihåg att det oftast behövs bygglov för ett garage och ritningarna du här kan ladda ner bör fungera som bygglovsritningar om du inte ska göra för stora justeringar.

Ritningarna är helt gratis och får ändras/modifieras som ni själva känner för. (jag tar gärna emot bilder på resultatet om ni bygger något liknande) Klicka för att få upp en PDF, de är skalade för att passa i A3-format.

Läs gärna mer av det vi skrivit:

En fullständig guide på hur du bygger ett garage

10 saker du inte visste att du behöver till ditt garage

Fler gratisritningar för garage

12 Replies to “Gratis ritning garage

 1. Hej!
  Äntligen hittade jag en ritning på exakt vad jag sökte! De jag funderar på är om du har gavelfasad, fasad och planritningen i spegelvänt format? Har försökt att vända allt spegelvänd, men hittar inget program för de. Om inte? Vad är kostnaden för de om du ska göra det?

  Ha de!
  Anders Tjällberg
  070-6094200

 2. Tacksam om du sänder mig ritningarna. Jag ska bygga ett enkelgarage, men får väl modifiera ritningen.

  MVHälsning

  Peter Hagström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *